Кулінарний туризм

0
1

Кулінарний туризм бере свої витоки ще з давніх часів, коли торговці подорожували в інші міста або країни, щоб придбати спеції, напої і різні продукти, які не є в їхній країні. В наш час такої потреби в цьому немає, так як в супермаркетах, які розташовуються поруч з вашим будинком, ви завжди можете знайти продукти з різних країн.

Але, не дивлячись на цей факт, більшість туристів відправляються в кулінарні тури, щоб ознайомитися з рецептами і приготуванням страв різних країн, насолодитися напоями прямо на місці його виробництва. Туристичні компанії впевнені в тому, що в подальшому даний вид туризму займе одне з головних місць у індустрії туризму.

Сербія

Безсумнівно, кожен турист, приїжджаючи в ту чи іншу країну стикається з місцевими стравами. Саме від цього і буде в основному залежати його думку про країну загалом. Якщо місцеві страви порадують його, доставляючи масу задоволення, то він, безсумнівно, це і розповість своїм друзям. Якщо ж страви будуть виконані неякісно, і виникне отруєння, то навряд чи в людини виникне бажання приїхати в цю країну ще раз.

Саме тому кухні приділяється така особливу увагу, ретельно підбираються продукти, висококваліфіковані кухарі. Винний і пивний туризм все більше стає популярним для туристів, які завдяки ньому можуть ознайомитися з секретами та традиціями виготовлення пива або вина.

В’єтнам

Кулінарний туризм є важливою складовою частиною в ознайомленні з країною, тому всі продукти повинні бути екологічно чистими. Ще однією особливістю такого виду туризму є те, що мандрівник може сам взяти участь у приготуванні страви, тим самим переймаючи технологію приготування національної страви.

Бангладеш

Кулінарний туризм не має сезонності. Для того, щоб забезпечить відмінне обслуговування гостей, необхідно ретельно підбирати персонал. Наприклад, вони повинні знати англійську мову, щоб могли пояснити туристу наявні меню. Також слід зробити меню на декількох мовах, щоб воно було доступне для приїжджаючих. Слід пред’являти високі вимоги для самих закладів і ресторанів. Щорічно кулінарний туризм стає все більш популярним серед населення різних верств населення та вікових категорій, тому слід забезпечити найвищу якість обслуговування, щоб туристи були максимально ради подорожі в певну країну.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here