Екскурсовод по Долині Напа та округу Сономі

0
1

Відкрийте для себе місцеві виноградники і скуштуйте кухню винних регіонів Каліфорнії.

Їжа

Св. Олена і Долина Напи – кулінарний епіцентр з виноградниками і фермами. Рушайте на обід або пізній недільний сніданок в ресторан «Market», щоб насолодитися його інтимної та хвилюючою атмосферою. Тут використовують натуральні американські інгредієнти отримані, звідки тільки можливо. Спробуйте хрусткі кальмари з кактусом Нопалес (колючі грушоподібні подушечки), гострим перцем Фресно, зеленим соусом з фризалиса і чіпотле айоле-соусом, 13$.

Ще одне чудове місце в Св. Олені — це ресторан «cindy’s Backstreet Kitchen». Сидячи в тіні фігових дерев, замовте перепілку, загорнуту в грудинку з смаженої полентою, лісовими грибами і соусом з хересу, $25.95. А якщо ви вирішили гуляти, то замовте пляшку изумительнейшего на смак вина 2008 року Capiaux Cellars Pinot Noir Widdoes Vineyard Russian River Valley, $74.
Піцерія TraVigne, на околиці Св. Олени, — це улюблене місце винодельцев Долини Напа. Спробуйте смачну грибну піцу, приготовану з печерицями, шиітаке і біч-грибами, сиром Фонтіна і трюфельним маслом, $14,95. Приносьте своє власне вино, як переваги, тут безкоштовно відкорковують пробку.

Розташований в одному з найстаріших виноградників Долини Напа в Йонтвиле, «Bottega» – це ресторан знаменитого кухаря Майкла Чиарелло. Замовте смаженого на грилі восьминога, картоплю тушковану в оливковій олії, маринований червоний цибулю з соусом Сальса Верде, $14. Чиарелло також виробляє вино, і я рекомендую спробувати вино з його сімейного виноградника «Ribolla»: CFV Ribolla Gialla Chiara, $9 — стакан, $48 — пляшка.

Для завершення дня вишуканим вечерею, заздалегідь забронюйте столик в ресторані Томаса Келлера «French Laundry», відзначений трьома зірками Мішлена, Йонтвиль. Тут ви можете скуштувати добірні 29 страв з дегустаційного меню, «дегустація овочів» і «дегустація від шеф-кухаря», а також обидві – за $270 на людину. Не відмовляйте собі в устрицях і перлах, сабайоне з перловою тапіоки з устрицями Island Creek і білої осетровою ікрою. Головний сомельє Денис Келлі рекомендує вживати їх зі склянкою вина Gaston Chiquet, Blancs de Blanc d Aÿ, Grand Cru MV, $32. З приводу перших страв зверніться за деталями в ресторан «The French Laundry’s pop-up» у Харроде.

Одне з моїх улюблених на всі часи місць – це чудовий місто Хельдсбург, Сонома. Дегустаційне меню з 4 страв Шарля Палмера в ресторані «Dry Creek Kitchen» пропонує такі страви як кампачи з легкої обсмаженням, мус з авокадо, маринований ревінь, портулак і масло каффір-лайма, в парі з ігристим вином «Aureole cuvйe», Зелена Долина, Невада, $76 включаючи вино. Місцевий винний льох зберігає понад 600 вин Сономи.

Також в Хельдсбурге є ресторан » Zin», куди екологічно чисті продукти поставляються з їх власної ферми. Спробуйте їх фірмове блюдо, півня вини – це півень тушкований у вині Зінфандель з беконом, перловим цибулею і смаженими грибами поверх кореня селери з картопляним пюре, $22.

Магазини

Легендарний гастроном і магазин «Dean and DeLuca», магістраль Св. Олени, пропонує фермерські продукти за місцевими цінами, сири від дрібних виробників, приготовані традиційним способом, і величезний асортимент Каліфорнійських вин. Магазин досить великий, кваліфіковане обслуговування та доброзичливе, і це прекрасне місце, як для простого перегляду, так і для дегустації. Купіть додому вино «Sauvignon Blanc» 2010 року з виноградника Araujo Eisele – це елегантне біле вино з цитрусовими нотками, $54 за пляшку, але воно того варто.

Інший дивовижний бакалійний магазин – це «Oakville Grocery», розташований в сквері історичного міста Хельдсбург, де ви можете посидіти і насолодитися ленчем на патіо, а потім насолодитися видовищем фантастичного безлічі їжі і вина. У них також є відгалуження від магістралі Св. Олени в бік Напи.

Розваги

Багато винні заводи Долини Напа пропонують екскурсії, де ви можете задати питання, побачити вина і, що найбільш важливо, спробувати вино на смак.
Винний завод Роберта Мондаві – обов’язково (молоде вино). Легендарний Роберт Мондаві загальновизнаний у 1966 році, і хоча винний завод зараз належить Constellation group, він все ще заслуговує уваги. Спробуйте вино Reserve Cabernet Sauvignon, якщо зможете, пляшка коштує $135.

Винзавод Френсіса Форд Коппола «Рубікон» необхідний для вина, а також для фільмів про пам’ятних місцях. Краща марка «Рубікону», зазвичай Cabernet Sauvignon – це справжня насолода за $175, але більш допустиме за коштами — CASK Cabernet за $65, також чудове.

Нічліг

Готель «Хельдсбург» в окрузі Сонома надихнув нас створити свій власний готель TerraVina. Прекрасно розташована в центрі Хельдсбурга будівля характеризується оформленням найвищого класу. Це також будинок для ресторану «Dry Creek Kitchen». Двомісні номери від $450.

Традиційний декор, чудовий винний льох, і розкішний вигляд відрізняють «Wine Country Inn», Св. Олена. У вільний послеполуденное час готель пропонує закуски та місцеві вина, а також винні екскурсії та транспорт до довколишніх ресторанів, таких як «Market». Двомісні номери від $215.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here